Tájékoztató a CRM-mel történő ránc- és ajakfeltöltésről

A plasztikai sebészeti rendelést és a műtéteket Dr. Bene Ruzsena plasztikai sebész szakorvos végzi.
Rendelési idő:
hétfő 15:00 - 18:00 óráig
kedd 17:00 - 19:00 óráig
Bejelentkezés:
Minden nap, munkaszüneti és ünnepnapokon is 0-24 óráig
Telefon:
On-line foglalás
A plasztikai sebészeti rendelést és a műtéteket Dr. Pór Ferenc plasztikai sebész szakorvos végzi.
Rendelési idő:
hétfő 12:00 - 16:00 óráig
Bejelentkezés:
Minden nap, munkaszüneti és ünnepnapokon is 0-24 óráig
Telefon:
On-line foglalás
Műtét előtti és utáni fotók

Termékleírás

Ráncfeltöltés és ajakfeltöltés CRM-mel

A ráncfeltöltés és a bőr alatti térfogatpótlás (ajakfeltöltés, arcfeltöltés) napjainkban a leggyakrabban végzett esztétikai orvosi beavatkozás. A legkorszerűbb térfogatpótló, ráncfeltöltő anyagokkal javíthatóak a hiányok, eltüntethetőek a ráncok, de nem csak passzív módon, mint az eddig széles körben elterjedt hagyományos hialuron savakkal. Napjaink legkorszerűbb térfogatpótlói egyben szövet aktívak is, mert stimulálják a kötőszövet megújulását új szövet létrehozásával, így felszívódásuk után sincs jelentős visszaesés esztétikai szempontból. Bár minden kívánalomnak megfelelő térfogatpótló injekciós implantátum nincs, de az ideálist szinte tökéletesen megközelítő termékekkel már rendelkezünk.

Ráncfeltöltés és ajakfeltöltés CRM-mel

A hialuronsavat tartalmazó térfogatpótlókból rengeteg van a piacon, de ezek közül csak néhány cég forgalmaz teljes termékcsaládot, mely a térfogatpótlás összes elképzelhető helyére kidolgozta a legmegfelelőbb terméket az optimális eredmény elérése érdekében. Ilyen cég a német Biopolymer GmbH, melynek termékei teljes választékban beszerezhetőek Magyarországon is. Az egyedülálló CRM technológia segítségével kétszeresen polimerizált töltőanyagok tartósságban is felveszik a versenyt bármelyik hasonló termékkel. Tekintsük át most a gazdag termékkínálatot, amelyből minden esztétikai kezelést végző orvos kedvére válogathat a tervezett kezelésnek megfelelően. A kétféle volumenpótló egymással szabadon kombinálható és nem csak különböző területeken, hanem azonos területen, de más szöveti mélységben is. Egymással tökéletesen összeférhetőek, ennek köszönhetően szendvics technikával a legmélyebb hiányok is tökéletesen korrigálhatóak. Ami bennük új, hogy regeneráló, szövetfelépítő hatásuknál fogva mindegyik több mint sima térfogatpótló, hiszen új kötőszövet létrehozására késztetik a szervezetet a beadás helyén.

A CRM család

Ráncfeltöltés és ajakfeltöltés CRM-mel

A CRM feltöltő család két tagból áll

Ráncfeltöltés és ajakfeltöltés CRM-mel CRM DUR
Keresztkötésekkel stabilizált polimerizált hialuronsavat tartalmaz, közepes viszkozitású, kisebb ráncok korrekciójára javasolt. Hialuronsav molekulája óriási méretű: 3,1 millió Dalton. Maradvány fehérjetartalma 0.001%-nál kisebb. Polimerizált hialuronsav tartalma 14 mg / ml.
Ráncfeltöltés és ajakfeltöltés CRM-mel CRM GEL
Magas koncentrációjú polimerizált hialuronsavat tartalmazó térfogatpótló, ráncfeltöltő, a mélyebb bőrrétegekbe javasolt. Polimerizált  hialuronsav koncentrációja 16 mg/ ml, de 4 mg/ ml természetes  hialuron savat is tartalmaz. Ez a furcsa kombináció a legújabb kutatások eredménye. A polimerizált  és a természetes hialuronsav kombinációja egy fokozott kötőszövet képző szövet aktivitást eredményez. Végeredmény: egy hosszú kozmetikai hatású, mély ráncok korrekciójára és ajaknövelésre is kiválóan alkalmas mikroimplantátum.

Felhasználás

Az anyagot a bőr megfelelő rétegébe injekció formájában juttatjuk. A korrekció mértéke és tartóssága a ránc karakterétől, a helyi szöveti nyomástól és az anyag beadásának mélységétől függ.

Az alábbi animációs filmen az injekció beadásának technikáját lehet megtekinteni:

Az alábbi ábrán jól látszik, hogy minél mélyebb a ránc, annál több feltöltő anyagot kell alá bejuttatnunk, hogy elérjük a kívánt hatást és eltűnjön a ránc. Ezért a nagyon mély ráncokat gyakran nagyon nehéz sikeresen korrigálni.

Ráncfeltöltés és ajakfeltöltés CRM-mel

A ránc alá beadott CRM kötőszövet stimuláló hatásmechanizmusát az alábbi ábrákon követhetjük:

Ráncfeltöltés ESSEDERM-mel Ráncfeltöltés ESSEDERM-mel Ráncfeltöltés ESSEDERM-mel
A kezelés előtt jól látható
a ránc.
A beadott térfogatnövelő
anyag azonnal kiemeli
a ráncot.
Néhány napon belül a
beadott anyagból a víz
felszívódik, a ráncok is-
mét előtűnnek.
Ráncfeltöltés ESSEDERM-mel Ráncfeltöltés ESSEDERM-mel  
A második fázisban be-
indul a hialuron sav kötő-
szövet aktiváló hatása:
fokozódik a kollagénszin-
tézis.
Kb. hat hét után látható
egyértelmű hatás: a rán-
cok tartósan kiemelked-
nek. Mélyebb ráncok
esetén ekkor szükséges
lehet kisebb korrekciós
kezelés.
 

Kezelés utáni teendők

A páciens a kezelt területet ne tegye ki intenzív meleg hatásnak (pl. szolárium), vagy túlzott hidegbehatásnak, legalább addig, amíg a kezelés utáni bőrpír és duzzanat el nem tűnik. Ha a kezelés után lézeres archámlasztó műtét, kémiai hámlasztás, vagy bármilyen más, a bőrrel kapcsolatos kezelés merül fel, tudni kell, hogy ezek elméletileg az injekció helyén kiválthatnak gyulladásos reakciót. Ezért az előbb említett beavatkozásokat csak a kezelés után hónapokkal alkalmazzuk.

A műtét előtti és utáni fotókat ide kattintva tekintheti meg.

Lehetséges szövődmények

Az injekció beadását követően, néhány szokásos reakció jelentkezése várható: bőrpír, kisfokú duzzanat, fájdalom, viszketés, átmeneti színbeli eltérés a szúrás területén. Ezek a tünetek, a bőr esetében az injekció beadása után 24-48 órán belül, az ajak esetében 2-7 napon belül spontán megszűnnek.

Plasztikai műtét lebonyolításnak menete

Plasztikai műtét lebonyolításának menete

Árak

Az árak tájékoztató jellegűek, a műtét díja függ az elváltozás nagyságától, súlyosságától. A pontos díjat a vizsgálat után az orvos állapítja meg!

A vizsgálat és konzultáció díja: 22.000 Ft

  • 1 ampulla CRM DUR (1 ml): 53.000 Ft(anyag + munkadíj)
  • 1 ampulla CRM GEL (1 ml): 57.500 Ft(anyag + munkadíj)

Bejelentkezés

Bejelentkezés:
Minden nap, munkaszüneti és ünnepnapokon is 0-24 óráig
Telefon:
On-line foglalás

E-mailben sajnos nem tudunk bejelentkezést fogadni.