On-line időpont foglalás

Kérjük, adja meg adatait, és kollégáink a lehető legrövidebb időn belül - vagy az Ön által megjelölt, az Ön számára legalkalmasabb időpontban - kapcsolatba lépnek Önnel és egyeztetik a megfelelő konzultációs időpontot. Sürgős esetekben hívjon minket a: +36 1 266 77 66-os telefonszámon.

A *csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Kulcsszavas kereső

Plasztikai műtét lebonyolításának menete

Vissza az előző oldalra

Bejelentkezés a vizsgálatra

Az plasztikai műtétek előtt szakorvosi vizsgálat szükséges, amit az Ars Medica Lézerklinikán operáló orvos végez el. A vizsgálat és konzultáció díjköteles, a fizetendő díj: 22.000 Ft. Telefonon vagy Skype-on lehet vizsgálati időpontot megbeszélni hétfőtől péntekig 8-20 óra között. Az időpont egyeztetésen kívül munkatársunktól általános tájékoztatást is kap a vizsgálattal és a műtéttel kapcsolatban. A munkatársunkkal történő beszélgetés minőségbiztosítási okokból rögzítésre kerül.

A vizsgálatra történő bejelentkezésről visszaigazoló SMS-t küldünk!

E-mailben nem tudunk bejelentkezést fogadni!

Vizsgálat előtti teendők

Az egyeztetett időpont előtt kérjük, 10-15 perccel korábban érkezzen, hogy az alábbi szükséges teendők elvégzésére legyen elég idő a vizsgálat előtt.

 1. Adatfelvétel: személyigazolvány vagy útlevél, ill. TAJ kártya szükséges.
 2. A Kérdőív az orvosi vizsgálat előtt nyomtatvány kitöltése, ami ismert betegségeire, gyógyszerérzékenységére, valamint gyógyszerszedésére vonatkozik.
 3. Az aktuális betegségére vonatkozó betegtájékoztató elolvasása.

Vizsgálat és konzultáció

Az orvostól a vizsgálat után részletes felvilágosítást kap a betegségéről, a javasolt műtétről, a műtéti érzéstelenítésről, a műtét utáni gyógyulás szakaszairól, a lehetséges szövődményekről és műtéttel kapcsolatos összes díjakról. A vizsgálatot követő konzultáció jegyzőkönyve a Vizsgálati lap, amit a beteg, az orvos és a jelenlévő asszisztens is aláír.

Műtéti előjegyzés

A műtéti időpont lefoglalásához 50% foglaló befizetése szükséges. A befizetendő díjak:

 • vizsgálati díj (22.000 Ft)
 • a műtét díjának 50%-a
 • magánklinikai szolgáltatási díj 50%-a
 • az altatás díjának 50%-a

Ha közvetlenül a vizsgálat után megtörténik a műtéti időpont egyeztetése, Megbízási előszerződést kötünk és kiadjuk az ezzel kapcsolatos dokumentumokat:

 • Az Ambuláns zárójelentést, melyben szerepel tájékoztatásul a körzeti orvos felé, hogy milyen betegség miatt milyen műtétet kívánunk elvégezni, a műtét pontos dátuma, és az altatáshoz szükséges vizsgálatok (labor, EKG) kérése.
 • A műtét után szükséges gyógyszerek receptjeit.
 • A befizetéseket igazoló számlát.
 • Megbízási előszerződést.

Ha nem történik meg a műtéti időpont egyeztetése, úgy a következő dokumentumokat adjuk:

 • Az Ambuláns lapot, melyben szerepel, hogy milyen betegség miatt milyen műtétet javaslunk elvégezni.
 • A vizsgálati díj befizetését igazoló számlát.

Műtéti előjegyzés a vizsgálatot követő egy hónapon belül bármikor lehetséges újabb orvosi vizsgálat nélkül. A műtéti időpont egyeztetése kizárólag a klinikán történő újbóli megjelenéssel lehetséges, az ezzel kapcsolatban felmerülő adminisztratív teendőkre (foglaló befizetése, receptek kiadása, új zárójelentés kiadása stb.) tekintettel. A műtéti előjegyzéshez újbóli bejelentkezés nem szükséges, rendelési időben soron kívül tudjuk fogadni a betegeket. Amennyiben műtéti időpontot a vizsgálatot követő egy hónapon túl szeretne egyeztetni, úgy a szakorvosi vizsgálat megismétlése szükséges az idővel bekövetkező állapotváltozás miatt.

Előjegyzett műtéti időpont lemondása / módosítása

A műtéti időpontot lemondani telefonon, e-mail-ben, vagy Skype-on keresztül lehet. Ha a műtét lemondásra vagy a műtéti időpont megváltoztatásra kerül bármilyen okból, a befizetett foglaló visszafizetése a következők szerint alakul:

 • Ha a lemondás vagy az időpont módosítás a kitűzött időpontot megelőző három munkanapig történik meg, a befizetett foglalóból 30%-ot vonunk le.
 • Ha a lemondás vagy az időpont módosítás a kitűzött időponthoz képest három munkanapon belül történik meg, a befizetett foglalóból 50%-ot vonunk le.
 • Ha a lemondás vagy az időpont módosítás a kitűzött időponthoz képest egy munkanapon belül történik meg, vagy ha a beteg nem jelenik meg a kitűzött időpontban - úgy a befizetett foglaló 100 %-át vonjuk le - így a teljes összeg elvész.

A visszajáró pénz kifizetése a befizetett foglalóról szóló számla ellenében a klinikán történik, ahol a beteg (vagy az általa meghatalmazott személy) aláírja a "Kártérítési jegyzőkönyvet". Műtéti időpont módosítás is kizárólag a klinikán történő újbóli megjelenéssel lehetséges azért, mert az időpont változtatás miatt a befizetett foglalóból ebben az esetben is levonás történik a fentebb részletezett módon és ez a levonással csökkentett összeg már nem fedezi az új műtéti időpont lefoglalásához szükséges 50%-os foglalót, ezért ezt az összeget ki kell pótolni.

Érkezés a műtétre

A műtét napján a megbeszélt időpontban megjelent beteggel a következő történik:

 • Elkérjük a hozott vizsgálati leleteket.
 • Rögzítjük a kísérő nevét, címét, telefonszámát.
 • Aláírja a műtéti beleegyező nyilatkozatot (Megbízási szerződés).
 • Befizeti
  • a műtét díjának fennmaradó 50%-át.
  • az altatás díjának fennmaradó 50%-át.
  • a magánklinikai szolgáltatási díj fennmaradó 50%-át.
 • Az aneszteziológus asszisztens a kórterembe kíséri, ahol átöltözik hálóruhájába. A műtét előtt még végzünk néhány vizsgálatot (pl.: vérnyomásmérés).
 • Ha altatásban történik a műtét, az altatóorvos is megvizsgálja.
 • aláírja a "Tájékoztató a műtéti érzéstelenítésről" nyomtatvány altatási beleegyező nyilatkozat mellékletét.

Műtét

A műtétet követően a beteg állapotát rendszeresen ellenőrizzük, majd a megfigyelési idő után a jó általános állapotban lévő beteg a saját lábán kísérővel távozik. A távozó betegnek kiadjuk a következő dokumentumokat:

 • A zárójelentést két példányban (egyik példányt, ha szükséges, adja le a háziorvosnak, másik példányt a kontroll vizsgálatokra hozza magával).
 • Igazolás (ha szükséges, háziorvosa ennek alapján veszi Önt táppénzes állományba).
 • Az írásos betegtájékoztató.
 • Az aláírt műtéti beleegyező nyilatkozat (Megbízási szerződés) egy példánya.
 • Számla az altatás és a magánklinikai szolgáltatási díj befizetéséről.

A zárójelentésben kiemelve szerepel az operáló orvos telefonszáma, amin éjjel-nappal elérhető bármely probléma esetén!

Kontrollvizsgálat

A kontrollvizsgálat előtt egy nappal emlékeztető SMS-t küldünk!

A kontroll vizsgálatok időpontját (év, hó nap, óra) az ambuláns lapon találja, kérjük ebben az időpontban való pontos megjelenést, mert egyrészt a műtét utáni utókezelés (varratszedés, kötéscsere stb.) ekkor történik, másrészt a teljes gyógyulás csak így állapítható meg, ill. ha bármilyen eltérés történik a gyógyulás normális folyamatától, a szükséges kezeléseket csak ebben az esetben tudjuk alkalmazni. A szövettani lelet kiadása is a kontroll vizsgálatkor történik. Kérjük a kontroll időpont betartását! Kérjük, hogy az ambuláns zárójelentést mindig hozza magával a kontrollvizsgálatra!

Részletes műtéti tájékoztatók a plasztikai műtétekről

Plasztikai műtétek

Arc és nyakplasztika
Combplasztika
Fülplasztika, elálló fül
Hasplasztika
Hegplasztika, hegek
Karplasztika
Orrplasztika
Kisajak plasztika
Szemhéjplasztika
Zsírleszívás

Mellplasztikai műtétek

Tájékoztató a mellplasztikai műtétekről
Mellnagyobbítás
Mellkisebbítés
Mellfelvarrás
Megnagyobbodott férfi emlő (gynecomastia)
Emlőimplantátumok és a beültetés utáni szövődmények

Ránctalanító és ajakfeltöltő kezelések

Az arc és a nyak ránctalanító kezelései és műtétjei
Térfogatnövelő anyagokkal történő ránctalanító kezelések
Ráncfeltöltés CRM-mel
Legújabb módszerrel végzett ránctalanítás

Bejelentkezés

Bejelentkezés:
Minden nap, munkaszüneti és ünnepnapokon is 0-24 óráig
Telefon:
On-line foglalás

E-mailben sajnos nem tudunk bejelentkezést fogadni.