On-line időpont foglalás

Kérjük, adja meg adatait, és kollégáink a lehető legrövidebb időn belül - vagy az Ön által megjelölt, az Ön számára legalkalmasabb időpontban - kapcsolatba lépnek Önnel és egyeztetik a megfelelő konzultációs időpontot. Sürgős esetekben hívjon minket a: +36 1 266 77 66-os telefonszámon.

A *csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Kulcsszavas kereső

Szakrendelések

Sebészet

Sebészeti részlegünkön járóbeteg és egynapos ellátási formában végezzük a vizsgálatokat és a beavatkozásokat. Rendelésünkön elsősorban a műtéti beavatkozást igénylő panaszok kivizsgálásával foglalkozunk. Az ambuláns műtéteket az első vizsgálat után többnyire azonnal, míg az egynapos sebészeti műtéteket a szükséges vizsgálatok elvégzése után, előjegyzés alapján végezzük el. Sürgős esetben soron kívüli vizsgálatot és műtéti ellátást biztosítunk!

Az egynapos sebészeti műtétek díját - az érvényes TAJ kártyával rendelkező betegek számára - a TB fizeti.

Nőgyógyászat

Nőgyógyászati részlegünkön járóbeteg és egynapos ellátási formában végezzük a vizsgálatokat és a beavatkozásokat. Rendelésünkön elsősorban a műtéti beavatkozást igénylő panaszok kivizsgálásával foglalkozunk. Az ambuláns műtéteket az első vizsgálat után többnyire azonnal, míg az egynapos nőgyógyászati műtéteket a szükséges kiegészítő vizsgálatok elvégzése után, előjegyzés alapján végezzük el.

Az egynapos sebészeti műtétek díját - az érvényes TAJ kártyával rendelkező betegek számára - a TB fizeti.

Plasztikai sebészet

Valamennyien tudjuk, hogy a jó közérzethez mennyire fontos a kiegyensúlyozottság, és hogy önmagunkkal harmóniában legyünk. Ennek egyik fontos összetevője a külső megjelenés. Senki sem lehet maradéktalanul boldog, ha nincs megelégedve külsejével. A plasztikai sebészet fejlődésével mód nyílik arra, hogy veleszületett, vagy szerzett esztétikailag hátrányos elváltozásokat korrigáljunk, ill. előnyössé alakítsunk.

Plasztikai sebészetünk teljes körű szolgáltatást nyújt ennek elérése céljából.

Urológia

Urológiai részlegünkön járóbeteg és egynapos ellátási formában végezzük a vizsgálatokat és a beavatkozásokat. Rendelésünkön elsősorban a műtéti beavatkozást igénylő panaszok kivizsgálásával foglalkozunk. Az ambuláns műtéteket az első vizsgálat után többnyire azonnal, míg az egynapos urológiai műtéteket a szükséges kiegészítő vizsgálatok elvégzése után, előjegyzés alapján végezzük el.

Az egynapos sebészeti műtétek díját - az érvényes TAJ kártyával rendelkező betegek számára - a TB fizeti.

Ortopédia

Ortopédiai részlegünkön járóbeteg és egynapos ellátási formában végezzük a vizsgálatokat és a beavatkozásokat. Rendelésünkön elsősorban a műtéti beavatkozást igénylő panaszok kivizsgálásával foglalkozunk. Az ambuláns műtéteket az első vizsgálat után többnyire azonnal, míg az egynapos ortopédiai műtéteket a szükséges kiegészítő vizsgálatok elvégzése után, előjegyzés alapján végezzük el.

Az egynapos sebészeti műtétek díját - az érvényes TAJ kártyával rendelkező betegek számára - a TB fizeti.

Fül-orr-gégészet

Fül-orr-gégészeti részlegünkön járóbeteg és egynapos sebészeti ellátási formában végezzük a vizsgálatokat és a beavatkozásokat. Rendelésünkön elsősorban a műtéti beavatkozást igénylő panaszok kivizsgálásával foglalkozunk. (Orrlégzési nehezítettség, orrfolyás, gyakori orrvérzés, horkolás, nyelési panaszok, gyakori mandulagyulladás, ízérzés és szaglás panaszok, rekedtség stb.) Az egynapos sebészeti műtéteket a szükséges kiegészítő vizsgálatok elvégzése után, előjegyzés alapján végezzük el.

Az egynapos sebészeti műtétek díját - az érvényes TAJ kártyával rendelkező betegek számára - a TB fizeti.

Kozmetológia

A villanófényes kezelések végzésére alkalmas legújabb generációs eszközök egy új, nagy és gyorsan bővülő lehetőségeket nyitottak meg napjainkban a végleges szőrtelenítés, a bőr regenerálás, a pattanásos bőr, a pigmentfoltok, valamint az ér eredetű elváltozások kezelésének területén. A tartós, vagy végleges szőrtelenítés ezek közül is a legnagyobb számban végzett és a leggyorsabban terjedő eljárás. Az új iPulse i200 technológia bevezetésével a kezelés fájdalmatlan, gyors, egyszerű és a viszonylagosan alacsony kezelési árak miatt az eljárás széles körben elérhetővé válik.

Ultrahang diagnosztika

Az ultrahangos vizsgálatról általában elmondható, hogy a szervezet számára nem káros, a beteg számára nem fájdalmas, nincs sugárterhelés, gyors és – megfelelő szakember kezében – megbízható, pontos diagnózist ad. Bármilyen életkorban, bármilyen állapotban elvégezhető és ismételhető.

Röntgen diagnosztika

A röntgendiagnosztika az orvosi diagnózis felállításának nélkülözhetetlen eleme, elsősorban a csontokat, ízületeket érintő betegségek tekintetében. Röntgenfelvételeinket a legkorszerűbb, úgynevezett direkt digitális röntgenkészülékkel végezzük. Ez ma a legkorszerűbb technika, amely röntgenfilm használata nélkül közvetlenül a számítógép nagyfelbontású monitorán jeleníti meg a képet. A digitális rendszer a jobb képminőség mellett a sugárdózist is jelentősen csökkenti, amely szintén nem elhanyagolható tényező. Ezzel a legmodernebb technikával teljes diagnosztikus értékű felvételt tudunk készíteni a lehető legkisebb sugárterhelés mellett.

Baleseti sebészet

Klinikánkon a legkorszerűbb digitális diagnosztikai eszközök és műtéti technikák segítségével baleseti sürgősségi ellátást, valamint ambuláns és egynapos műtéti megoldásokat kínálunk végtagsérülések, valamint baleseti eredetű vagy egyéb degeneratív krónikus panaszok kezelésére.