Tájékoztató F-HAR Deep, Teosyal Kiss és PermaLip ránc- és ajakfeltöltésről

Termékleírás

A ráncfeltöltés és a bőr alatti térfogatpótlás (ajakfeltöltés, arcfeltöltés) napjainkban a leggyakrabban végzett esztétikai orvosi beavatkozás. A legkorszerűbb térfogatpótló, ráncfeltöltő anyagokkal javíthatóak a hiányok, eltüntethetőek a ráncok, de nem csak passzív módon, mint az eddig széles körben elterjedt hagyományos hialuron savakkal. Napjaink legkorszerűbb térfogatpótlói egyben szövet aktívak is, mert stimulálják a kötőszövet megújulását új szövet létrehozásával, így felszívódásuk után sincs jelentős visszaesés esztétikai szempontból. Bár minden kívánalomnak megfelelő térfogatpótló injekciós implantátum nincs, de az ideálist szinte tökéletesen megközelítő termékekkel már rendelkezünk.

F-HAR Deep

Ez egy dermális keresztkötésű töltőanyag, amelyet a biotechnológiai eredetű CE-vel tanúsított keresztkötésű hialuronsav-gélből állítanak elő. Közepes és mély ráncok kitöltésére szolgál.

Ránctalanítás, ráncfeltöltés, arcránctalanítás

Teosyal Kiss

Az injekciós ajakfeltöltés Teosyal Kiss hyaluronsavval, mely jelenleg a legmagasabb hyaluronsav koncentrációval rendelkező anyag Magyarországon, tartóssága egyéntől függően 6-12 hónap. Ez a töltőanyag nem csak az ajkak nagyobbítására, de a száj körüli ráncok feltöltésére is kiválóan alkalmas!

A beavatkozás nem fáj, kb. 15-20 percet vesz igénybe, az eredmény azonnal látható!

Az ajakfeltöltés után átmeneti duzzanat, asszimetria előfordulhat, mely pár nap után elmúlik. Ez alatt az idő alatt kerülni kell a túl hideg, túl forró ételeket, kímélni kell az ajkakat a jelentős mozgásoktól, napfénytől, szoláriumtól, fogászati beavatkozástól. Célszerű jégzselével, hideg kendővel hűsíteni a kezelt területet.

A kezelés bármikor megismételhető, bármikor korrigálható.

Ránctalanítás, ráncfeltöltés, arcránctalanítás

PermaLip tartós ajakimplantátum

Az implantátumot külön erre az egy célra fejlesztették ki és használják, azoknak ajánljuk, akik szeretnék egy beavatkozással megnövelni ajkukat vagy ajkaikat, nem akarnak, vagy nem tudnak fél-, egy évente felszívódó injekciókat kapni.

Ránctalanítás, ráncfeltöltés, arcránctalanítás

A PermaLip ajakimplantátum biztonságos, és megfelelő megoldást nyújt a tartós ajakfeltöltéshez. A PermaLip ajakimplantátum szabadalmazott , CE minősítésű eszköz, amelyet klinikai vizsgálatoknak vetettek alá, hogy biztonságosságát és hatékonyságát bizonyítsák.

A PermaLip implantátum ajakfeltöltés puha, tömör, elasztikus szilikonból készült, amelyet egy injekciós formázó technikával gyártanak. Olyan kontúros, sima, nem -porózus felületű implantátum, amelyik nem reped meg, és nem veszít térfogatából. Alkalmazása nem jár az átlagos implantátumok esetében fellépő komplikációkkal. Bár tartós célra készült, a PermaLip implantátum igény szerint bármikor kisebbre vagy nagyobbra cserélhető, vagy eltávolítható az ajkakból.

Ránctalanítás, ráncfeltöltés, arcránctalanítás

A műtétet helyi érzéstelenítésben vagy ritkán, paciens kérésére altatásban végezzük. Klinikánkon több beavatkozást is végzünk úgy nevezett rövid altatásban, aki fél, vagy nem szeretné érezni a kis fájdalmat sem, azon pácienseinknek ajánljuk. A műtét lényege az ajak volumenének növelése, látható határainak nagyobbítása szilikonból előállított ajak implantátum beültetésével. A műtét során metszéseket ejtünk az ajakpírra haránt irányban a száj zugokhoz közel, majd az ajkak középvonalában haladva kialakítjuk az implantátum csatornáját és behúzzuk a protézist. Az implantátum előnye, hogy tömege nem változik, végleg bent maradhat.

Kezelés utáni teendők

A páciens a kezelt területet ne tegye ki intenzív meleg hatásnak (pl. szolárium), vagy túlzott hidegbehatásnak, legalább addig, amíg a kezelés utáni bőrpír és duzzanat el nem tűnik. Ha a kezelés után lézeres archámlasztó műtét, kémiai hámlasztás, vagy bármilyen más, a bőrrel kapcsolatos kezelés merül fel, tudni kell, hogy ezek elméletileg az injekció helyén kiválthatnak gyulladásos reakciót. Ezért az előbb említett beavatkozásokat csak a kezelés után hónapokkal alkalmazzuk.

Lehetséges szövődmények

Az injekció beadását követően, néhány szokásos reakció jelentkezése várható: bőrpír, kisfokú duzzanat, fájdalom, viszketés, átmeneti színbeli eltérés a szúrás területén. Ezek a tünetek, a bőr esetében az injekció beadása után 24-48 órán belül, az ajak esetében 2-7 napon belül spontán megszűnnek.

Árak

Árak

Orvosaink

A plasztikai sebészeti rendelést és a műtéteket Dr. Bene Ruzsena plasztikai sebész szakorvos végzi.
Rendelési idő:
kedd 16:00 - 18:00 óráig
Bejelentkezés:
Hétköznap 8:00-20:00 óráig
Az ezen kívül eső időpontokban kérjük használják az online bejelentkezés funkciót, és/vagy keressenek minket e-mailben!
Telefon:
On-line foglalás

Bejelentkezés

Bejelentkezés:
Hétköznap 8:00-20:00 óráig
Az ezen kívül eső időpontokban kérjük használják az online bejelentkezés funkciót, és/vagy keressenek minket e-mailben!
Telefon:
On-line foglalás
Bejelentkezés

Jó hír: Jelentősen csökkent a várakozási idő az egynapos műtéteknél!

Örömmel értesítjük kedves pácienseinket, hogy a várólistacsökkentési programnak köszönhetően az egynapos műtétek várakozási ideje mostantól mindössze 1-2 hétre rövidült. Célunk, hogy gyorsabb és hatékony ellátást biztosítsunk pácienseink számára. Kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot a részletekért és időpont egyeztetésért!

Tovább a honlapra