Ápolási filozófiánk

Az Ars Medica Lézerklinikán az elsődleges célunk, hogy biztonságos, gyors és hatékony orvosi ellátást nyújtsunk a hozzánk érkező betegeinknek. Erről gondoskodik profi egészségügyi csapatunk, ami elismert orvosokból és rutinos nővérekből áll.

Működésünk eddigi 20 évében szerzett tapasztalatunknak köszönhetően tudjuk, hogy a magas szakmai színvonalon felül mire van szükségük a gyógyulni vágyóknak, és ennek szellemében igyekszünk megadni nekik azt a törődést, ami miatt egy magánklinikát kerestek fel. Munkatársaink barátságosak, megbízhatóak és türelmesek, hogy pácienseink ne csak az egészségügyi ellátással, hanem mindennemű gondoskodással elégedettek lehessenek. Pácienseinket mindig, mint egyéniséget kezeljük. Tiszteljük kultúrájukat, hitüket és megadjuk a felépülésükhöz szükséges fizikai és lelki támogatást. Minden beteggel lehetőleg a személyzet ugyanazon tagja foglalkozik felvételétől az elbocsátásáig.

Klinikánk fontosnak tartja, hogy pácienseink minél hamarabb gyógyultan térhessenek vissza a megszokott életükhöz. Ezért nálunk hosszú várólisták nélkül jelentkezhet vizsgálatra és műtétre. A korszerű egynapos sebészeti eljárásoknak köszönhetően akár már a műtét napján hazatérhet otthonába, ahol a legbensőségesebb környezetben épülhet fel a lehető legrövidebb idő alatt.

Bejelentkezés

Bejelentkezés:
Minden nap, munkaszüneti és ünnepnapokon is 0-24 óráig
Telefon:
On-line foglalás