Ápolási filozófiánk

Az Ars Medica Lézerklinikán az elsődleges célunk, hogy biztonságos, gyors és hatékony orvosi ellátást nyújtsunk a hozzánk érkező betegeinknek. Erről gondoskodik profi egészségügyi csapatunk, ami elismert orvosokból és rutinos nővérekből áll.

Működésünk eddigi 20 évében szerzett tapasztalatunknak köszönhetően tudjuk, hogy a magas szakmai színvonalon felül mire van szükségük a gyógyulni vágyóknak, és ennek szellemében igyekszünk megadni nekik azt a törődést, ami miatt egy magánklinikát kerestek fel. Munkatársaink barátságosak, megbízhatóak és türelmesek, hogy pácienseink ne csak az egészségügyi ellátással, hanem mindennemű gondoskodással elégedettek lehessenek. Pácienseinket mindig, mint egyéniséget kezeljük. Tiszteljük kultúrájukat, hitüket és megadjuk a felépülésükhöz szükséges fizikai és lelki támogatást. Minden beteggel lehetőleg a személyzet ugyanazon tagja foglalkozik felvételétől az elbocsátásáig.

Klinikánk fontosnak tartja, hogy pácienseink minél hamarabb gyógyultan térhessenek vissza a megszokott életükhöz. Ezért nálunk hosszú várólisták nélkül jelentkezhet vizsgálatra és műtétre. A korszerű egynapos sebészeti eljárásoknak köszönhetően akár már a műtét napján hazatérhet otthonába, ahol a legbensőségesebb környezetben épülhet fel a lehető legrövidebb idő alatt.

Bejelentkezés

Bejelentkezés:
Minden nap, munkaszüneti és ünnepnapokon is 0-24 óráig
Telefon:
On-line foglalás

E-mailben sajnos nem tudunk bejelentkezést fogadni.

Kedves betegünk!

A kialakult egészségügyi helyzet miatt az Egészségügyi Minisztérium egy rendeletet adott ki, melynek értelmében a tervezett műtéteket és vizsgálatokat fel kell függeszteni.

Mindaddig, míg a fenti intézkedést nem vonják vissza, az Ars Medica Lézerklinikát bezárjuk, működésünket felfüggesztjük.

A veszélyhelyzet elmúltával azonnal folytatjuk a betegellátást és maximális kapacitáson elvégezzük az összes halasztásra került műtétet, valamint akkor fogunk tudni újakat elvállalni.

Minden meglévő és jövőbeli betegünk a bezárás ideje alatt is elér minket a recepcio@arsmedica.hu e-mail címen valamint Messengeren, mely megkeresésekre ügyeleteseink igyekeznek a lehető leghamarabb válaszolni.

Munkanapokon 10-18 óra között a 06 70 604 77 66 telefonszámon home office munkatársak érhetők el (új időpontok foglalásában nem tudnak segíteni).

Klinika vezetékes telefonszámán beérkező hívásokat nem tudjuk fogadni, mert a klinikán szolgálatot teljesítő biztonsági- és vagyonőr nem tud semmilyen egészségügyi felvilágosítást adni.

Megértésüket és türelmüket köszönjük, kívánunk testi-lelki egészséget mindenkinek!

Ars Medica