Minőségbiztosításunk

Intézményünk mindig a stabil működésre, ügyfélkörének szélesítésére, a betegek igényeinek jobb kielégítésére törekedett. Többek között ezt a célt szolgálta minőségirányítási rendszerünk MSZ EN ISO  9001: 2008 szabvány szerinti kidolgozása  2006-ban. Ez az Európai Uniós követelményeknek megfelelő tanúsítvány tulajdonképpen azt jelenti, hogy a betegeket ugyanolyan kivizsgálási és műtéti protokoll alapján látjuk el, mint bárhol az EU területén, azaz a beteg ugyanolyan ellátást kap nálunk, mint kapna Párizsban, Londonban vagy Barcelonában.

Ez az általunk kiépített rendszer nemcsak elméletben létező szabályozás, hanem a mindennapi gyakorlatunkban alkalmazott eljárások összessége. Nagyon fontos megjegyezni, hogy a nemzetközi előírásokkal ötvözve saját 18 éves tapasztalatunkat, sikerült olyan működő rendszert létrehozni, ami egyrészt  nap mint nap bizonyítja életrevalóságát, másrészt folyamatosan javítható és fejleszthető elemekből áll. Mivel intézményünk hosszú távon szeretne a szakterületén minél elismertebb lenni, fontos, hogy minőségpolitikánkkal munkatársaink is teljes mértékben azonosulni tudjanak, hiszen ezt a célt csak együtt, csapatként tudjuk megvalósítani.

2018. április 17.

Dr. Dömötör Gábor
ügyvezető igazgató

Minőségbiztosítás

Jó hír: Jelentősen csökkent a várakozási idő az egynapos műtéteknél!

Örömmel értesítjük kedves pácienseinket, hogy a várólistacsökkentési programnak köszönhetően az egynapos műtétek várakozási ideje mostantól mindössze 1-2 hétre rövidült. Célunk, hogy gyorsabb és hatékony ellátást biztosítsunk pácienseink számára. Kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot a részletekért és időpont egyeztetésért!

Tovább a honlapra