Minőségbiztosításunk

Intézményünk mindig a stabil működésre, ügyfélkörének szélesítésére, a betegek igényeinek jobb kielégítésére törekedett. Többek között ezt a célt szolgálta minőségirányítási rendszerünk MSZ EN ISO  9001: 2008 szabvány szerinti kidolgozása  2006-ban. Ez az Európai Uniós követelményeknek megfelelő tanúsítvány tulajdonképpen azt jelenti, hogy a betegeket ugyanolyan kivizsgálási és műtéti protokoll alapján látjuk el, mint bárhol az EU területén, azaz a beteg ugyanolyan ellátást kap nálunk, mint kapna Párizsban, Londonban vagy Barcelonában.

Ez az általunk kiépített rendszer nemcsak elméletben létező szabályozás, hanem a mindennapi gyakorlatunkban alkalmazott eljárások összessége. Nagyon fontos megjegyezni, hogy a nemzetközi előírásokkal ötvözve saját 18 éves tapasztalatunkat, sikerült olyan működő rendszert létrehozni, ami egyrészt  nap mint nap bizonyítja életrevalóságát, másrészt folyamatosan javítható és fejleszthető elemekből áll. Mivel intézményünk hosszú távon szeretne a szakterületén minél elismertebb lenni, fontos, hogy minőségpolitikánkkal munkatársaink is teljes mértékben azonosulni tudjanak, hiszen ezt a célt csak együtt, csapatként tudjuk megvalósítani.

2018. április 17.

Dr. Dömötör Gábor
ügyvezető igazgató

Minőségbiztosítás

Kedves betegünk!

A kialakult egészségügyi helyzet miatt az Egészségügyi Minisztérium egy rendeletet adott ki, melynek értelmében a tervezett műtéteket és vizsgálatokat fel kell függeszteni.

Mindaddig, míg a fenti intézkedést nem vonják vissza, az Ars Medica Lézerklinikát bezárjuk, működésünket felfüggesztjük.

A veszélyhelyzet elmúltával azonnal folytatjuk a betegellátást és maximális kapacitáson elvégezzük az összes halasztásra került műtétet, valamint akkor fogunk tudni újakat elvállalni.

Minden meglévő és jövőbeli betegünk a bezárás ideje alatt is elér minket a recepcio@arsmedica.hu e-mail címen valamint Messengeren, mely megkeresésekre ügyeleteseink igyekeznek a lehető leghamarabb válaszolni.

Munkanapokon 10-18 óra között a 06 70 604 77 66 telefonszámon home office munkatársak érhetők el (új időpontok foglalásában nem tudnak segíteni).

Klinika vezetékes telefonszámán beérkező hívásokat nem tudjuk fogadni, mert a klinikán szolgálatot teljesítő biztonsági- és vagyonőr nem tud semmilyen egészségügyi felvilágosítást adni.

Megértésüket és türelmüket köszönjük, kívánunk testi-lelki egészséget mindenkinek!

Ars Medica