Jogi nyilatkozat

Az Ars Medica Lézerklinika weboldalai (a továbbiakban: weboldal) használatának megkezdésével a felhasználó ráutaló magatartással elfogadja az alábbiakban meghatározott feltételeket

A weboldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem teljes körűek. Az egészségügyi tartalom általános szakmai ismereteken nyugvó adatokat tartalmaz, ezek nem helyettesíthetik az egyén egészségi állapotának megítélését szolgáló orvos-beteg találkozást, egyedi kezelési terv összeállítását. A weboldalon található általános információk orvosi vizsgálat hiányában semmilyen módon nem alkalmasak diagnózis felállítására, kezelési terv meghatározására. A weboldal üzemeltetője kizárja felelősségét az általános tájékoztató információk egyedi esetre történő megalapozatlan alkalmazásából eredő károk tekintetében.

A weboldal az Ars Medica Lézerklinika aktuális árait tartalmazza, azonban a konkrét esetre alkalmazható eljárások és azok pontos költségeinek egyeztetése szükséges a Klinikával történő személyes kapcsolatfelvétel, kezelési terv összeállítása során. Ezért a  tájékoztatóban szereplő árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, a végső árat a vizsgálat után az orvos közli. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

A weboldal működtetője nem garantálja, hogy valamennyi feltüntetett szolgáltatás tetszőleges időpontban elérhető az Ars Medica Lézerklinikán. A konkrét szolgáltatásokról, azok lehetséges ütemezéséről a Klinikával történő kapcsolatfelvétel során szerezhetők részletes és naprakész információk.

A weboldalon megjelenő információk mindenkor a hatályos jogszabályokkal összhangban, azok korlátai között értelmezendők, nem adhatnak alapot jogellenes elvárásokra vagy magatartásra, a weboldal üzemeltetője kizárja felelősségét az információk ilyen módon történő alkalmazásából eredő károkért.

A  weboldalon szereplő képeket a Shutterstock Images LLC (60 Broad Street, 30th Floor, New York, NY 10004, USA) vásároltuk.

Bizonyos dolgok szimbolikus fotóval vannak ábrázolva. A weboldal megjelenítésére, működésére és fenntartására vonatkozó grafikai megoldások, szoftverek és egyéb szellemi termékekre vonatkozó adatok, információk, ikonok, logók, védjegyek, domain nevek és egyéb megjelölések jogvédelemben részesülnek és azok tekintetében minden vagyoni jog kizárólag az üzemeltetőt illeti. Az üzemeltető kifejezett írásbeli engedélyének hiányában a fentiek kizárólag a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően használható fel. Az ilyen felhasználás kizárólag magáncélból történhet és jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetlenül és közvetett módon sem szolgálhatja. A fentiek (megoldások, adatok, nevek, védjegyek és egyéb megjelölések) mások általi használatával összefüggő károkért ugyanakkor az üzemeltető teljes egészében kizárja a felelősségét.

A látogatások statisztikai célú elemzése érdekében végzett esetleges tevékenységet a weboldal üzemeltetője csak az adatvédelmi rendelkezések messzemenő betartása mellett folytat. Esetleges helyesírási hibákért nem vállalunk felelősséget.

Bejelentkezés

Bejelentkezés:
Minden nap, munkaszüneti és ünnepnapokon is 0-24 óráig
Telefon:
On-line foglalás

E-mailben sajnos nem tudunk bejelentkezést fogadni.

Kedves betegünk!

A kialakult egészségügyi helyzet miatt az Egészségügyi Minisztérium egy rendeletet adott ki, melynek értelmében a tervezett műtéteket és vizsgálatokat fel kell függeszteni.

Mindaddig, míg a fenti intézkedést nem vonják vissza, az Ars Medica Lézerklinikát bezárjuk, működésünket felfüggesztjük.

A veszélyhelyzet elmúltával azonnal folytatjuk a betegellátást és maximális kapacitáson elvégezzük az összes halasztásra került műtétet, valamint akkor fogunk tudni újakat elvállalni.

Minden meglévő és jövőbeli betegünk a bezárás ideje alatt is elér minket a recepcio@arsmedica.hu e-mail címen valamint Messengeren, mely megkeresésekre ügyeleteseink igyekeznek a lehető leghamarabb válaszolni.

Munkanapokon 10-18 óra között a 06 70 604 77 66 telefonszámon home office munkatársak érhetők el (új időpontok foglalásában nem tudnak segíteni).

Klinika vezetékes telefonszámán beérkező hívásokat nem tudjuk fogadni, mert a klinikán szolgálatot teljesítő biztonsági- és vagyonőr nem tud semmilyen egészségügyi felvilágosítást adni.

Megértésüket és türelmüket köszönjük, kívánunk testi-lelki egészséget mindenkinek!

Ars Medica