Jogi nyilatkozat

Az Ars Medica Lézerklinika weboldalai (a továbbiakban: weboldal) használatának megkezdésével a felhasználó ráutaló magatartással elfogadja az alábbiakban meghatározott feltételeket

A weboldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem teljes körűek. Az egészségügyi tartalom általános szakmai ismereteken nyugvó adatokat tartalmaz, ezek nem helyettesíthetik az egyén egészségi állapotának megítélését szolgáló orvos-beteg találkozást, egyedi kezelési terv összeállítását. A weboldalon található általános információk orvosi vizsgálat hiányában semmilyen módon nem alkalmasak diagnózis felállítására, kezelési terv meghatározására. A weboldal üzemeltetője kizárja felelősségét az általános tájékoztató információk egyedi esetre történő megalapozatlan alkalmazásából eredő károk tekintetében.

A weboldal az Ars Medica Lézerklinika aktuális árait tartalmazza, azonban a konkrét esetre alkalmazható eljárások és azok pontos költségeinek egyeztetése szükséges a Klinikával történő személyes kapcsolatfelvétel, kezelési terv összeállítása során. Ezért a  tájékoztatóban szereplő árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, a végső árat a vizsgálat után az orvos közli. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

A weboldal működtetője nem garantálja, hogy valamennyi feltüntetett szolgáltatás tetszőleges időpontban elérhető az Ars Medica Lézerklinikán. A konkrét szolgáltatásokról, azok lehetséges ütemezéséről a Klinikával történő kapcsolatfelvétel során szerezhetők részletes és naprakész információk.

A weboldalon megjelenő információk mindenkor a hatályos jogszabályokkal összhangban, azok korlátai között értelmezendők, nem adhatnak alapot jogellenes elvárásokra vagy magatartásra, a weboldal üzemeltetője kizárja felelősségét az információk ilyen módon történő alkalmazásából eredő károkért.

A  weboldalon szereplő képeket a Shutterstock Images LLC (60 Broad Street, 30th Floor, New York, NY 10004, USA) vásároltuk.

Bizonyos dolgok szimbolikus fotóval vannak ábrázolva. A weboldal megjelenítésére, működésére és fenntartására vonatkozó grafikai megoldások, szoftverek és egyéb szellemi termékekre vonatkozó adatok, információk, ikonok, logók, védjegyek, domain nevek és egyéb megjelölések jogvédelemben részesülnek és azok tekintetében minden vagyoni jog kizárólag az üzemeltetőt illeti. Az üzemeltető kifejezett írásbeli engedélyének hiányában a fentiek kizárólag a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően használható fel. Az ilyen felhasználás kizárólag magáncélból történhet és jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetlenül és közvetett módon sem szolgálhatja. A fentiek (megoldások, adatok, nevek, védjegyek és egyéb megjelölések) mások általi használatával összefüggő károkért ugyanakkor az üzemeltető teljes egészében kizárja a felelősségét.

A látogatások statisztikai célú elemzése érdekében végzett esetleges tevékenységet a weboldal üzemeltetője csak az adatvédelmi rendelkezések messzemenő betartása mellett folytat. Esetleges helyesírási hibákért nem vállalunk felelősséget.

Bejelentkezés

Bejelentkezés:
Hétköznap 8:00-20:00 óráig
Az ezen kívül eső időpontokban kérjük használják az online bejelentkezés funkciót, és/vagy keressenek minket e-mailben!
Telefon:
On-line foglalás

Jó hír: Jelentősen csökkent a várakozási idő az egynapos műtéteknél!

Örömmel értesítjük kedves pácienseinket, hogy a várólistacsökkentési programnak köszönhetően az egynapos műtétek várakozási ideje mostantól mindössze 1-2 hétre rövidült. Célunk, hogy gyorsabb és hatékony ellátást biztosítsunk pácienseink számára. Kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot a részletekért és időpont egyeztetésért!

Tovább a honlapra