Bemutatkozás - A klinika

Az Ars Medica Lézerklinika több, mint 30 éve – 1992. június 14.-én – kezdte meg a működését a Belváros szívében létrehozott magánrendelőjében. Kezdetben kisebb ambuláns műtéteket végeztünk – Magyarországon elsőként széndioxid lézerrel - elsősorban szemölcsök és anyajegyek eltávolítását, majd évről évre egyéb szakterületekkel bővítettük a klinika tevékenységi körét.

Felismertük a betegeknek azt az igényét, hogy a műtét után lehetőleg minél kevesebb időt szeretnének kórházi körülmények között eltölteni, ezért 1994-ben egy három műtővel, komfortos kórtermekkel, és egyéb kiszolgáló egységekkel felszerelt korszerű egynapos sebészeti központot hoztunk létre, amiben Magyarországon elsőként - elkezdtük az egynapos sebészetet.

A különféle szakterületek bevonásával és a műszerpark folyamatos bővítésével, mára a gyógyítás hét területén végzünk ambuláns és egynapos műtéteket. Orvosaink elismert és rutinos szakemberek, akik klinikánkon több mint 70 féle műtétet végeznek helyi érzéstelenítésben, altatásban és kombinált érzéstelenítésben. Pácienseink kényelme érdekében egy és kétágyas klimatizált kórtermeinket nővérhívóval, telefonnal, tévével és ingyenes internet hozzáféréssel láttuk el.

A színvonalas ellátást a nagy szaktudású és megbízható munkatársaink, a modern eszközparkunk, a korszerű orvosi eljárásaink, valamint a szigorúan ellenőrzött minőségbiztosítási rendszerünk garantálja. Ezért tudunk már huszadik éve elégedett betegeink szolgálatában állni.

Az Ars Medica Lézerklinika mindig a stabil működésre, a magas szakmai színvonalra és a betegek igényeinek maximális kielégítésére törekedett. Többek között ezt a célt szolgálta minőségirányítási rendszerünk MSZ EN ISO 9001 : 2001 szabvány szerinti kidolgozása. Ez az Európai Uniós követelményeknek megfelelő tanúsítvány garantálja, hogy a pácienseinket ugyanolyan vizsgálati és műtéti protokoll alapján látjuk el, mint bárhol az EU területén; azaz betegeink ugyanazon rendszer szerint kialakított ellátásban részesülnek klinikánkon, mint részesülnének Párizsban, Berlinben vagy éppen Londonban.

A nemzetközi előírásokkal ötvözve saját 22 éves működésünk alatt felhalmoztt tapasztalatunkat, sikerült egy olyan működő rendszert létrehozni, ami évente több száz beteg gyors és zavartalan gyógyulását segíti elő. Mivel intézményünk hosszú távon szeretne a szakterületén minél elismertebb lenni, fontos, hogy minőségpolitikánkkal munkatársaink is teljes mértékben azonosulni tudjanak, hiszen ezt a célt csak együtt, csapatként tudjuk megvalósítani.

Az Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőral (TB támogatott) kötött támogatási szerződésünk értelmében az érvényes TAJ kártyával rendelkező betegeink számára az egynapos sebészeti műtétek költségeit a TB támogatja. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ezen betegeink a magas színvonalú magánklinikai körülményeket még elérhető áron vehetik igénybe.

A fokozódó igényeknek megfelelve 2014-ben 3 darab kétágyas és 2 darab egyágyas, fürdőszobás, klimatizált kórteremmel bővítettük a klinikát.

2015-2016-ban további bővítés keretében még további 600 m2-rel növeltük a klinika területét, rendelőket, rtg helyiséget hoztunk létre, a megnövekedett dolgozói létszám miatt bővítettük a közösségi tereket, további öltözőket, étkezőt, raktár helyiségeket alakítottunk ki.

2016. május elsején elindítottunk baleseti járóbeteg rendelésünket. Itt minden hétköznap 8:00–20:00 óráig tudjuk ellátni a háztartási és sportbalesetek során keletkezett végtagsérüléseket.

Az Ars Medica – a latinból fordítva – a „Gyógyítás művészete”. Ennek a filozófiának a jegyében igyekszünk betegeinknek gyors, biztonságos és hatékony orvosi ellátást biztosítani elérhető áron.

Bejelentkezés

Bejelentkezés:
Hétköznap 8:00-20:00 óráig
Az ezen kívül eső időpontokban kérjük használják az online bejelentkezés funkciót, és/vagy keressenek minket e-mailben!
Telefon:
On-line foglalás

Árcsökkenés!

Szeptemberig minden sebészeti műtétnél!

Várakozási idő csökkenés!

Jelentősen csökkent a várakozási idő a TB támogatott egynapos műtéteknél. Az egynapos műtétek várakozási ideje mostantól mindössze 1-2 hétre rövidült!

Tovább a honlapra