A magánklinikánkon végzett lézersebészetről

A lézersebészet

Lézersebészet

Klinikánkon a lézersebészeti műtéteket operációs lézerekkel végezzük. A lézerfény speciális tulajdonságai miatt nagy energiát képes kis felületen továbbítani, ami a sejtekbe hatolva, azok víztartalmát gőzzé változtatva, mintegy "felrobbantja" a sejtet. A lézersebészetben nagy pontossággal irányított lézerfény csak a kóros szövetet párologtatja el, miközben annak környezetét megkíméli, ezért gyorsabb a sebgyógyulás. A seb gondozása csupán napi két alkalommal, vízzel történő lemosást igényel. A teljes gyógyulási idő a seb nagyságától függően csupán 7-28 nap.

A műtéti területen a 0.5 mm-nél kisebb átmérőjű erek elzáródnak, így a műtét vértelenül végezhető.

A műtéti sebbel csak a fény érintkezik, így a fertőzés kizárt.

Az Ars Medica Lézerklinikán végzett lézerműtétek

Sebészet

Aranyérműtét
Benőtt köröm műtétje
Condyloma (vírusszemölcs nemi szerven) eltávolítása
Végbélsipoly műtét
Végbéltályog műtét
Végbélrepedés műtét
Végbél véna trombózis műtét
Vírusszemölcs eltávolítása

Nőgyógyászat

Condyloma (vírusszemölcs nemi szerven) eltávolítása
Szeméremajak plasztika
Méhszájseb műtét

Urológia

Fitymaszűkület műtét

Fül, orr, gégészet

Horkolás gátló műtét

Bejelentkezés

Bejelentkezés:
Minden nap, munkaszüneti és ünnepnapokon is 0-24 óráig
Telefon:
On-line foglalás

E-mailben sajnos nem tudunk bejelentkezést fogadni.

Kedves betegünk!

A kialakult egészségügyi helyzet miatt az Egészségügyi Minisztérium egy rendeletet adott ki, melynek értelmében a tervezett műtéteket és vizsgálatokat fel kell függeszteni.

Mindaddig, míg a fenti intézkedést nem vonják vissza, az Ars Medica Lézerklinikát bezárjuk, működésünket felfüggesztjük.

A veszélyhelyzet elmúltával azonnal folytatjuk a betegellátást és maximális kapacitáson elvégezzük az összes halasztásra került műtétet, valamint akkor fogunk tudni újakat elvállalni.

Minden meglévő és jövőbeli betegünk a bezárás ideje alatt is elér minket a recepcio@arsmedica.hu e-mail címen valamint Messengeren, mely megkeresésekre ügyeleteseink igyekeznek a lehető leghamarabb válaszolni.

Munkanapokon 10-18 óra között a 06 70 604 77 66 telefonszámon home office munkatársak érhetők el (új időpontok foglalásában nem tudnak segíteni).

Klinika vezetékes telefonszámán beérkező hívásokat nem tudjuk fogadni, mert a klinikán szolgálatot teljesítő biztonsági- és vagyonőr nem tud semmilyen egészségügyi felvilágosítást adni.

Megértésüket és türelmüket köszönjük, kívánunk testi-lelki egészséget mindenkinek!

Ars Medica