Nyáktömlő kiírtása

A bursitis egy adott tömlő gyulladását jelenti. A gyulladás kialakulhat hosszabb ideje tartó kisebb traumák hatására, vagy egy nagyobb sérülést követően is. Ekkor folyadék szaporodik fel a tömlőben, mely akár be is vérezhet.

A tünetek rendszerint hirtelen kezdődnek. A tömlő gyulladása helyi érzékenységet ésduzzanatot okoz. Ha a közelben levő ízületeket mozgatja a beteg, az heves fájdalommal jár.

A singcsonton található kampó alakú kiemelkedést könyökcsúcsnak (olecranonnak)nevezik. E fölött található az a bursa, mely leggyakrabban begyullad. A praepatelláris (térd előtt elhelyezkedő) bursitis olyan pácienseknél jön létre, akik gyakran és sokat térdelnek (padlóburkolók, takarítónők). A fent felsorolt formákra az a jellemző, hogy a gyulladás állandósul, krónikussá válik, ha a túlterhelés nem szűnik meg.

A panaszok orvoslására a tömlő műtéti úton történő eltávolítása választható kezelési forma.

Baleseti sebészeti árlista

Bejelentkezés

Bejelentkezés:
Minden nap, munkaszüneti és ünnepnapokon is 0-24 óráig
Telefon:
On-line foglalás

E-mailben sajnos nem tudunk bejelentkezést fogadni.

Kedves betegünk!

A kialakult egészségügyi helyzet miatt az Egészségügyi Minisztérium egy rendeletet adott ki, melynek értelmében a tervezett műtéteket és vizsgálatokat fel kell függeszteni.

Mindaddig, míg a fenti intézkedést nem vonják vissza, az Ars Medica Lézerklinikát bezárjuk, működésünket felfüggesztjük.

A veszélyhelyzet elmúltával azonnal folytatjuk a betegellátást és maximális kapacitáson elvégezzük az összes halasztásra került műtétet, valamint akkor fogunk tudni újakat elvállalni.

Minden meglévő és jövőbeli betegünk a bezárás ideje alatt is elér minket a recepcio@arsmedica.hu e-mail címen valamint Messengeren, mely megkeresésekre ügyeleteseink igyekeznek a lehető leghamarabb válaszolni.

Munkanapokon 10-18 óra között a 06 70 604 77 66 telefonszámon home office munkatársak érhetők el (új időpontok foglalásában nem tudnak segíteni).

Klinika vezetékes telefonszámán beérkező hívásokat nem tudjuk fogadni, mert a klinikán szolgálatot teljesítő biztonsági- és vagyonőr nem tud semmilyen egészségügyi felvilágosítást adni.

Megértésüket és türelmüket köszönjük, kívánunk testi-lelki egészséget mindenkinek!

Ars Medica