Rólunk írták

Több alkalommal is jártam a rendelőben, és minden beavatkozás során a teljes profizmussal, a kedves, segítőkész személyzettel, a nagyon kellemes környezettel tökéletesen elégedett voltam. Minden, az aktuális beavatkozással kapcsolatos tájékoztatást megkaptam és minden esetben, minden orvosnál biztos voltam benne, hogy hozzáértő kezekben vagyok.
F. Ágnes
Nagyon jól felszerelt rendelő, kultúrált környezet fogadott. A lézeres sebészeti beavatkozást végző Dr. Király András Úr és a műtősnő, Muharos Katalin jó színvonalon végezték munkájukat. Köszönet érte mindannyiuknak. Üdvözlettel: Szabó Elemér
Sz.Elemér
Nagyon meg voltam elégedve. Már a rendelőbe belépve kellemes légkör fogadott. A recepciónál azonnal kérték az adataimat, pár perc várakozás után Szikora főorvos úrnál voltam vizsgálaton. Itt azt éreztem, hogy tényleg velem és a panaszaimmal foglalkozik a főorvos úr. Mindent elmagyarázott, kérdéseimre olyan választ adott, amit meg is értettem. Örülök, hogy felkerestem a rendelőt, mert úgy érzem, jó kezekbe kerültem, és szakszerűen gyógyítják meg a betegségem.
T.Árpádné
Mióta 6éve ott jártam a klinikán,azóta teljesen megújult.barátságos környezet.Szikora doktor úrhoz mentem,aki nagyon intelligens módon bánik a betegével.mindenkinek ajánlani tudom a klinikát és az orvost is.
Sz.Imréné

Bejelentkezés

Bejelentkezés:
Minden nap, munkaszüneti és ünnepnapokon is 0-24 óráig
Telefon:
On-line foglalás
Megkérjük kedves Pácienseinket, hogy betegbiztonsági okokból szakrendeléseinkre lehetőség szerint
kísérő nélkül
érkezzenek!