Rólunk írták

Több alkalommal is jártam a rendelőben, és minden beavatkozás során a teljes profizmussal, a kedves, segítőkész személyzettel, a nagyon kellemes környezettel tökéletesen elégedett voltam. Minden, az aktuális beavatkozással kapcsolatos tájékoztatást megkaptam és minden esetben, minden orvosnál biztos voltam benne, hogy hozzáértő kezekben vagyok.
F. Ágnes
Nagyon jól felszerelt rendelő, kultúrált környezet fogadott. A lézeres sebészeti beavatkozást végző Dr. Király András Úr és a műtősnő, Muharos Katalin jó színvonalon végezték munkájukat. Köszönet érte mindannyiuknak. Üdvözlettel: Szabó Elemér
Sz.Elemér
Nagyon meg voltam elégedve. Már a rendelőbe belépve kellemes légkör fogadott. A recepciónál azonnal kérték az adataimat, pár perc várakozás után Szikora főorvos úrnál voltam vizsgálaton. Itt azt éreztem, hogy tényleg velem és a panaszaimmal foglalkozik a főorvos úr. Mindent elmagyarázott, kérdéseimre olyan választ adott, amit meg is értettem. Örülök, hogy felkerestem a rendelőt, mert úgy érzem, jó kezekbe kerültem, és szakszerűen gyógyítják meg a betegségem.
T.Árpádné
Mióta 6éve ott jártam a klinikán,azóta teljesen megújult.barátságos környezet.Szikora doktor úrhoz mentem,aki nagyon intelligens módon bánik a betegével.mindenkinek ajánlani tudom a klinikát és az orvost is.
Sz.Imréné

Bejelentkezés

Bejelentkezés:
Hétköznap 8:00-20:00 óráig
Az ezen kívül eső időpontokban kérjük használják az online bejelentkezés funkciót, és/vagy keressenek minket e-mailben!
Telefon:
On-line foglalás

Jó hír: Jelentősen csökkent a várakozási idő az egynapos műtéteknél!

Örömmel értesítjük kedves pácienseinket, hogy a várólistacsökkentési programnak köszönhetően az egynapos műtétek várakozási ideje mostantól mindössze 1-2 hétre rövidült. Célunk, hogy gyorsabb és hatékony ellátást biztosítsunk pácienseink számára. Kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot a részletekért és időpont egyeztetésért!

Tovább a honlapra